facebook tracking
Kontor

Göteborg

Connect
Projektkontor Väst

Vårt kontor i Göteborg leds av Jonas Fransson som är Projektkontorschef. Kontoret startades upp samtidigt som Infrapro grundades sommaren 2016. Det är och har varit stort fokus på nyrekrytering enda sedan dess. Det har gett utdelning och gör att vi nu är ett ordentligt gäng i Göteborg, med en stor bredd av kompetenser och erfarenhetsnivåer vilket vi är särskilt nöjda med. Det arbetas såklart också för fullt med att bygga upp en större projektportfölj och med att utveckla våra arbetssätt till de allra bästa! 

 

Kultur & kärnvärden

Med ryggsäcken packad med erfarenhet och ambition grundades Infrapro för att göra avtryck i infrastrukturbranschen. Vi var övertygade om att det fanns möjlighet att göra saker lite annorlunda, lite bättre. Känslan när det hela drog igång var förväntansfull. Vi visste att det skulle krävas mycket utav oss, att vi skulle utmanas, stöta på hinder och behöva tänka om. Att ge sig ut på den offensiva resa som vi just nu är mitt i har krävt MOD, och det gör det fortfarande och kommer så att fortsätta göra. Drivkraften vi delar är sprungen ur den kanske klassiska ingenjörsviljan om att göra saker SMART och med OMTANKE för omvärlden i såväl stort som smått. Dessutom tog vi tidigt i hand på att vi ska ha roligt längs vägen – vi vill känna GLÄDJE på jobbet!

Ett år senare, är känslan densamma som när vi började – förväntansfull – skillnaden är att vi är en hel drös fler kollegor och att vi har lyckats identifiera just Infrapros kärnvärden och framgångskoncept!

 

Jobbar du redan på VR Infrapro?

Var med i rekryteringen och hitta din nästa kollega!

email
@vrinfrapro.se
Teamtailor

Karriärsida från Teamtailor