Gladast i stan!

LinkedIn har blivit ett av VR Infrapros viktigaste redskap när det kommer till rekrytering och att nå ut till branschen. Vid vissa tillfällen är det dessutom extra roligt hur kontaktnätet och aktiviteten på forumet resulterar i oväntade utfall.

Precis efter nyår gled det förbi ett inlägg på Linkedin där en före detta kollegas kontakt Pontus Roos, lagt ut en blänkare för Amber Cottis. Amber som nyutbildad miljövetare jobbade tillsammans med Pontus och var en oerhört uppskattad medarbetare. Och om hon gjorde ett så pass bra jobb för honom, så menade han att, då måste hon ju vara en riktig stjärna inom sitt utbildningsområde också! Amber hade inte kommit in på, för hennes utbildning, relevant arbetsmarknad ännu men ville förstås inget hellre. Jag funderade ett tag på om hon kunde vara intressant hos oss och om vi skulle kunna erbjuda henne en utmanande position.

Efter kontakt med Amber träffades vi över lunch. Jag möttes av en nervös men engagerad person med båda fötterna framåt och stort intresse för att lära och utvecklas. Efter mötet kände jag direkt att det inte fanns något att tveka på. Dagen efter hördes vi igen och jag erbjöd då en anställning.

Vi skrev kontrakt ett par dagar senare och efter ytterligare en vecka är hon nu på plats och har påbörjat resan in i infrastrukturbranschen!


Vi säger stort tack till Pontus Roos, varmt välkommen till Amber och kommer helt enkelt fortsätta att synas och jobba aktivt på LinkedIn!

/Jonas, PMO-manager Väst

Jobbar du redan på Infrapro?

Var med i rekryteringen och hitta din nästa kollega!

email
@vrinfrapro.se
  • Curt Johansson-Holmertz
  • Jonas Fransson
  • Linnea Magnell
  • Lotta Axelsson
  • Maria Mellberg
  • Vappu Bergius
Teamtailor

Karriärsida från Teamtailor