Vår första vecka på VR Infrapro

 

Det spelar nog ingen roll hur gammal man är eller hur många gånger man har bytt jobb sen innan, det är nästan alltid lika pirrigt och nervöst att komma till en ny arbetsplats. För oss handlade det mycket om att man inte riktigt vet vad som komma skall. Det är trots allt en sorts trygghet man byter bort i förhoppning om något bättre, vilket det definitivt visade sig vara i vårt fall.

Vår första dag var inte alls vad vi hade förväntat oss, vi trodde att vi skulle bli hänvisade till ett bord med en hög med massa arbetsuppgifter så fort vi klivit in genom dörren. Ack så fel vi hade. Det var verkligen superfint ordnat med dator och allt vi behövde och första dagen gick åt att installera alla program för att komma igång. Vi blev bjudna på god lunch och fick verkligen en underbar inlärningsperiod i en bra takt och mycket hjälp av alla kollegor. Miljön på kontoret är verkligen välkomnande och positiv.

Varje ny kollega får en personalhandbok som är helt underbar. Allt från hur du kopplar upp dig på nätverket hemifrån och hur skrivaren fungerar, till hur utlägg, friskvård och pension fungerar. Allt man kan tänka sig och lite till hittar man i personalhandboken.

Vi fick chansen att bestämma om vi ville ta vara på semestern under sommaren eller om vi ville vara kvar och fortsätta medans alla andra var borta. Vi valde att stanna och jobba, vi vart dock inte lämnade ensamma utan hade hela tiden någon vi kunde vända oss till om frågor dök upp. Om inte vår handledare var här på kontoret fanns hela tiden någon från Finland tillgänglig. Det har hela tiden funnits saker att göra vilket har fått tiden att gå väldigt fort.

Vilka är vi då? Vi är 2 relativt nybakade signalprojekterare inom järnväg; Mohamed Hassan & Carlos Gomez

Mohamed och Carlos.JPG

 

Jobbar du redan på Infrapro?

Var med i rekryteringen och hitta din nästa kollega!

email
@vrinfrapro.se
  • Curt Johansson-Holmertz
  • Jonas Fransson
  • Linnea Magnell
  • Lotta Axelsson
  • Maria Mellberg
  • Vappu Bergius
Teamtailor

Karriärsida från Teamtailor